Carina_S Creative Commons License 2022.07.23 -1 0 690530

"Itt már csak egy Afrikára szakosodott Thanos segítene, akinek egyetlen csettintésére megfeleződik a néger lakosság. Lehet, hogy kettőt is kellene csettintenie. Vagy felépítjük a Kínai Nagy Fal mintájára az Európai Még Nagyobb Falat, és lövünk mindennel, ami van."

 

Nem Thanatos-t akartál írni, az ógörög Halál-isten nevét? Igaz hogy a halál szomorú dolog, de a népességrobbanás egyik gátja is egyben, ha egyensúlyt alakít ki a születések és a halálozások aránya között, és ezzel egy állandó létszámú, stagnáló népességet hoz létre. Ami stagnál, az se nem nő, se nem csökken, tehát a népesség kihalásával sem fenyeget, de azzal sem hogy túlterheli a területet a túlnépesedés útján.

 

 

"Az a gond, hogy az afrikai szaporodás-kultúra még mindig ahhoz van igazodva, hogy a népesség 80%-át elviszi vagy valami kórság, vagy as törzsi háború, vagy a krokodil. De a következményekkel sosem számoló, ám jóarcoskodni mindig készséges fehér ember oda vitte a technikát, az orvostudományt, és a teljesség kedvéért levadászta/levadásztatta a csúcsragadozókat is. Ettől aztán szépen felborult az egyensúly, ami azóta is hiába próbál talpra állni."

 

Afrikában azért van túlszaporulat, mert az emberek gyerekei közül tízből nyolcat elvisznek a betegségek, és a családok ennek kompenzálására vállalnak be egyre és egyre több gyermeket. Mivel nincs egészségügy és az orvos ötszáz kilométerre lakik, és őbelőle is csak egy van (max. kettő, de az már a jobbik eset), ezért maradnak a betegségek, nyomukban a magas gyermekhalandóság, következményeként pedig a születés-túlkompenzálásos plusz-gyermekvállalások. Így keletkezik a túlnépesedés, amikor a mama 8 meghalt gyermeket másik 10-15 megszülésével pótol. Az eredmény: egyiket sem tudja eltartani, mindezt egy vízhiányos sivatagos környezetben, ahol a vízhiány miatt se víz, sem gabona, se jószágok, se semmilyen(!!!) élelemforrás nincsen, és mivel nem akarnak felfúvódva meghalni, jönnek és Európai határain dörömbölnek ész és belátás nélkül.

 

Mit gondolsz, miért rajzoltam meg egy olyan tengervíz-sótalanító betonlétesítményes nagykapacitású vízmű vázlatát, amely a tengervíz sótalanításával óriási mennyiségű ivóvizet képes előállítani?

Mert a vízhiány megszüntetésével lesz termőképes termőföldjük, nyomában gabonájuk, jószágjuk, tudnak erdősíteni ami ismét csapadékvonzó tényező mert felfogja a pára egy részét és magának a sűrű erdőnek is vízkipárolgása van ami újra lecsapódik majd valahol, és az egészségügy megteremtésének is egyik legalapvetőbb feltétele a minőségi tiszta ivóvíz! Erre kellene pénzt költeni, és akkor megszűnne a migráció!

Csak sajnos erről a profitorientált spekulánsokat, pl. G. Sorost, lehetetlen meggyőzni!

Előzmény: Törölt nick (690529)