Munchausen Creative Commons License 2000.02.21 0 0 1
Kedves Ribizli!

Bekapcsoltam a tv-t, épp egy játék végét láthattam a királyi tv-n. A főcímben a műsor támogatóit is felsorolták, elsőnek
mindjárt a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumát, aki a játék fődíját, 1 millió forintot ajánlott fel. További támogató
többek között az Ifjúsági és Sportminisztérium is.
Rettentően felháborít, hogy a minisztériumok az én adómból gáláns felajánlásokat tesznek reklámcélokra. Hogy
képzelik?

Az általad említett "játékot" magam is láttam, illetve egy darabig néztem, de valahogy nem tudott a dolog lekötni. Szerintem a közszolgálati tévének nem ilyen műsorokat kellene adnia vasárnap, az előtte lévő özönvíz előtti haknikat bemutató hányadékműsorról már nem is beszélve, azt is láttad? ,-)) Gondolkodtam is egy darabig, hogy feljelentést teszek az ORTT-nél, hogy a műsorban a kiskoruak személyiségfejlődésére káros hatással lévő jeleneteket láttam, sőt bizonyos jelenetek a nagykorúak személyiségfejlődésére is káros hatásokkal bírtak, de aztán letettem a dologról, ha én át tudok kapcsolni máshová, esetleg vissza a kedvenc spektrumomra, akkor bizonyára más is képes erre, ill. hoppá, ez most mintha közszolgálati csatorna lett volna... Na szóval így mérlegeltem magamban a dolgot, még nem tettem feljelentést, de ki tudja... ;-)))
Visszatérve az eredeti műsorhoz, engem más dolog aggasztott, történetesen a Rókusfalvi többezer jelentkező csapatról beszélt, arról viszont egy szót sem ejtett, hogy miképpen sorsolják, válasszák ki azt a hármat, aki a játékban részt vehet. Különösebb koncepciót nem láttam a kiválasztásban, ezért reménykedem abban, hogy véletlenszerü, ha nem az akkor feltétlenül baj van, ugyanis bármiféle minisztériumnak satöbbi az állami költségvetés adó és más bevételeit költő szervezettnek, csak úgy pofára nem szabadna pénzt osztogatni, minimum legalább egy látszatpályázat kiírása kötelező kéne, hogy legyen.
Magának az esetleg szabadon felhasználható összegnek az ilyetén elköltését ettől függetlenül jó ötletnek tartom, bár azért nem tartom feltétlenül egy szintünek az ifjúsági ház felújjítására indult csapatot az oldtimer bemutató virsliellátásának költségfedezetéért induló csapattal, dehát ugye nem vagyunk egyformák. ;-))

A sportcsarnokos felvetésedre nem térnék ki, arra van másik topic.

Előzmény: reebeezlee (-)