Lbx Creative Commons License 2022.07.20 0 0 84233

"...Ne, tudom mennyi lehet a topic átlagéletkora, de gyanítom 50+!  .."

Huoston, baj van!  :-)

BMW-d van, vagy még szexelsz?   :-)

Kemény szitu...

De persze én is 50+ vagyok, jönnek is a bajok csőstül. A 40-től aggódtam, de semmi sem volt, így nem féltem a következő felvonástól. Kellett volna... Az 50 nem viccel.

Egy időben futottam, heti  3x13 km-t (nem aszfalton, hanem erdőben, csodacipőben), meg ücsörögtem a számítógép előtt. Úgy fájt a derekam, hogy néha alig tudtam menni. Próbáltam gerincgyakorlatokat, pirulát, eredény zérus.

Elhagytam a futást, felálltam az asztal mellől. Napi 12-13 órát vezetek, 1-1,5 t csomagot pakolok ki, az utóbbi 2 évben alig van csomag 10-20 kiló alatt, ugrálok ki-be egy Ducatóból álltó nap, aminek az ergonómiáját szerintem a pirézek tervezték, vagy az ufók, vagy... És láss csodát, semmi derékfájás, semmi izületi nyavaja - mondjuk a vállam azért nem tökéletes, mert a pályán a kormányt muszáj folyvást tartani Nyíregytől hazáig...

A másik oldal: májusban felvezetés nélkül, lényegében egy 2napos vez.technika után 2 napig csak a mocin ültem a Tour de Hongire-n, na az betette a kaput, két nap múlva kifliben jártam egy darabig, de a sárga dobozos segített, hogy ki tudjam mozogni.

Azóta ez sem jött elő, pedig ücsörgök a nyeregben egy-két napokat (ajna nem túrán), és tolom az olasszal napra-nap.

A fene sem érti.