Kívánom neked jinjang, hogy legyen lehetőséged őt élőben látni valamikor. Sok-sok év áll előtte profi korcsolyázóként, nagyon sok lehetősége lesz, és ki tudja, hova vezet majd az útja. Bízzunk benne, hogy eljön valahova közelre majd.
Szerintem nekünk nagyon nehéz elképzelni, mi mindenen mehet keresztül egy olyan versenyző, mint ő, és itt most nemcsak az embertelen mennyiségű munkáról van szó, amit korcsolyázóként beletett az elmúlt évtizedekben, hanem a sérüléseitől kezdve a hihetetlen mentális teherről és elvárásokról is, valamint arról, hogy a belefektetett munka nem úgy hozza meg az eredményt, ahogy az abból következne. Nem meglepetés, hogy igen fájó lehetett neki szembesülni azzal, hogy hiába fejlődik korcsolyázóként, az nem látszódik meg a pontjain különböző okok miatt és ez is az egyik oka annak, hogy nagyobb örömmel töltötte már el az, ha olyan közönség előtt korcsolyázott, ami jobban elismerte az előadásait, mintsem hogy versenyeken győz-e vagy sem.
Most, hogy a versenyprogramok miatti megkötésektől szabadult, tényleg szabadon korcsolyázhat majd arra, amire akar, úgy, ahogy ő azt elképzeli. Biztos vagyok benne, hogy a korcsolyázását még sokáig élvezhetjük nagyon magas szinten. Népszerűsége a csillagos egekben van, bármennyi show-n vesz részt majd, telt ház lesz majd, és a jövőben is lottózni kell majd azért, hogy látni lehessen őt. Ezt leginkább Japánra értem, de ha valaki, akkor ő a világ bármely pontján képes lesz majd stadionokat megtölteni nézővel. :)