hamvasat Creative Commons License 2022.07.19 0 0 84208

Csak felfújom az arcom, aztán szerelek most már menetrögzítőt a motorba, meg a kocsiba.

 

Ma nekem tolatott a szomszéd. Mindketten tolattunk, de én észrevettem, hogy nagy sunggal tolat, úgyhogy megálltam, hadd menjen el mögöttem. Még úgy 8-10 méterre volt mikor megálltam. El is fért volna annak ellenére, hogy nem is vett észre, csak mikor mellém ért, még alászedte a kormányt és az ő kocsijának elejével megdarálta az enyém hátulját. Neki a Mercedes sárvédője éppen meghorzsolódott, nekem elég szerencsétlenül a lökhárító, meg a csomagtartó is sérült.

 

Kiszállok, erre vigyorog, hogy 3 centire ment el tőlem. Mondom neki, hogy minusz 3 volt az. Megnézte, sajnálkozott, aztán megbeszéltük, hogy később lepapírozzuk. Párom mondta, hogy szerinte mosz majd jól megbeszélik, hogy nem is ő, hanem én tolattam neki. Á...dehogy, mit is gondol, tisztességes emberek.

 

Agyaltam, hogy hogy lenne a legolcsóbb, hogy ne kelljen esetleg biztosítózni, meg ilyenek, nekik is jobb legyen.

 

Erre este már előálltak azzal, hogy szerintük mindketten tolattunk és úgy mentünk össze, rendezze mindenki a maga kárát. Szerencse, hogy a párom végignézte, hogy a már rég álló autómnak nekimegy. Ráadásul az enyém nem is tudna rátolatni, megállítja a parksegéd, kétszer már teszteltem is, megáll azonnal.

 

Ha ez egy parkolóban történik, nekem  nincs tanum, a másik félnek meg van, akkor bukó.

 

Múltkor barátom feleségét körforgslomban elözte egy robogós, aki benézte, nekiment és elesett. Aztán kihozta a rendőrség, a baràtom felesége nem adott elsőbbséget.