fargo Creative Commons License 2000.02.20 0 0 411
lore:

nem tudom, az S80-ban mi van, de az S40 "fabetétei" nekem elég műanyagnak tűntek. Abból is vannak? Az új V70-ben fának tűntek, s kérdésemre ezt a Volvosok meg is erôsítették.

Ja, törött Volvot javítani nem olcsó. Még szerencse, hogy a biztosító fizette. Remélem szép lett a végeredmény.

Szerintem -- illetve szerintünk, mert eccer már beszélgettünk errôl a T.opictársakkal -- a 740 / 760 között felszereltségbeli különbség van. Ezeket több extrával, fényűzôbb belsôvel és erôsebb motorokkal lehetett kapni. Szerintem nagyon jó kocsi mind a 740, mind a 760, ha egyszer nagy leszek, úgyis veszek egy 760 Turbo Intercooler kombit, annak van a legszebb "volvos" formája.

Az ECC klímával én is találkoztam 760-asban, egyszer egy ideig hajtottam egy céges Volvot, abban volt ilyen légkondi. Bár ha jól emlékszem, nem lehetett oldalanként külön állítani a hômérsékletet, de lehet, hogy tévedek. Ez volt az elsô Volvo, amivel közelebbi ismeretségbe kerültem, mindjárt olthatatlan szerelem is ébredett bennem a márka iránt, ami azóta is tart :-)

Előzmény: lore (409)