DrBatky Creative Commons License 2000.02.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek. Bár tudom, hogy ez nem a hirdetések helye, de úgy látom, e topicokban lényegesen nagyobb az értelmes, szabadságkedvelo, mi több, kalandszereto hölgyek surusége, mint egyebütt, úgyhogy mégis itt próbálkozom.

Magamról: Gábor névre hallgató (a Dr. Batky csak egy kedvelt Szerb Antal regényalakom) 34 éves, budapesti férfiú volnék, 180 magas és „mackós", ami virágnyelven körülbelül annyit jelent, hogy nem szoktak összetéveszteni sem Michelangelo Dávidjával, sem a Schwarzenegger néni Arnold nevezetu fiával. Bölcsészkart végeztem, utána igen gyorsan odahagytam a tudományt s voltam tolmács, bútorszállító, hitelközvetíto, számtech tanácsadó, stb. (satöbbi szerettem lenni csak igazán!), egy ideje pedig marketinggel foglalkozom.

Nem vagyok független, viszont nocsábász hajlamaim csillapíthatatlanok (amit mi sem bizonyít fényesebben, mint az, hogy most ezt írom), úgyhogy a „nem függetlenhez" hozzátenném, hogy „viszont szabad".

Aki még nem találta volna ki, ennek az irománynak a célja, hogy mihamarabb megismerkedjem egy hölggyel. Konkrétan: 20 és 40 közöttivel, aki kedvet érez némi kicsapongáshoz.

Ez persze igen hivatalosan hangzik így, hogy azt ne mondjam, száraz. Úgyhogy, hölgyeim: írjanak, s menjünk, igyunk valamit!