mamagáj Creative Commons License 2000.02.19 0 0 208
Kedves krz!

Javaslom, hogy ne vegyél két Rovert - még ha megtehetnéd se! - mert egy seggel csak egy lovat lehet megülni - mint ahogy őseink ezt tanitották...
A magánhasználat ill. a személyes használat között zongorázni lehet a különbséget, én ez utóbbit bátorkodtam felemliteni! Szemlesütve olvastam(?) megróvó soraidat, és nagyon szégyeltem magam, hogy nem értem, hogy mily csekélyke százalékért milyen jó üzletet csináltak, amikor a tizede is elég lett volna ahhoz, hogy ne szüntessék meg a 4/A számú trolijáratot!!!!
Egyik kedves kollegánknak ezt irod:"a creative accounting vadad nem all meg. ezt a fogalmat tipikusan megtortent esemenyek utolagos leplezese eseten hasznaljak, en meg egy koltsegvetes elozetes tervezeserol irtam."
Tisztelettel ismét ismertetném Veled a TÉNYEKET:
A költségvetésbe nem volt betervezve a vásárlás! A gondos könyvelés és a preciz nyilvántartás végszóra kimutatta, hogy hoppá: itt egy Audi ára! Nosza, gyorsan átutalták a pénzt, és másnap a megtörtént eseményt leplezendő "creative accounting" demokratiKUSan megszavaztatták! Azután viszont anyagi nehézségekre hivatkozva MEGSZÜNTETTÉK a 4/A-s trolit. Ennyi.
Ami a lovagiasságodat illeti, természetesen tisztelettel állok elébe, sőt, mindenkit kérek, hogy jelezze, hogy van-e kedve részt venni egy debreceni sörözésen, ahová elhivnánk Kósa polmesi urat is!? (A6-os nélkül!). Remélem, hogy ez korrekt módon tenne pontot a vitáinkra, és tényleg asztal alá innál!
Bár azt nem értem, hogy miért jó Neked az asztal alatt?...