biztoskérdező Creative Commons License 2022.07.11 0 0 516

Asztali PC, Firefox

 

 

1.

A régi változatban:

a Piszkozat mappában a leveleket "olvasási nézetben", vagyis nem szerkeszthetően nyitotta meg először, látni lehetett hogyan fog kinézni a címzettnél, valamint ellenőrizhető volt a levélben elhelyezett linkek működése. Korrekcióhoz, a szerkesztés folytatásához - ki hitte volna - ott volt a "Piszkozat folytatása" gomb.

Az új felületen: semmi ilyen, egyből szerkesztésre nyitja meg, nincs nézeti és link tesztelési lehetőség.

 

2.

A régi változatban: a Címtárban csoportokat lehetett létrehozni ("csalad", "ismerosok","munkahely" stb.), meglévő vagy új címeket hozzájuk rendelni. A csoportlistákat betűrendben hozta.

Az új felületen: nem lehet csoportokat létrehozni, a címeket nem lehet a meglévő csoportokhoz sem hozzárendelni. Volt csoport, amelyet nem találok. A csoportlista rendezetlenül jelenik meg.

 

3.

A régi változatban: levélcímzéskor a címlista sorait végig mutatta.

Az új felületen: a címsorokat az ablakban levágja, vízszintes görgetési lehetőség nincs.

 

4. Beállítások / Levélírás

A régi változatban: Az Aliasok listája megjelenik.

Az új felületen: megjelenik, de csak elsőre. Ha ott valamit csinálok, például törlök egy alias címet, az egész lista eltűnik, nem hozható vissza, hiába indulok újra a menük elejéről.

Továbbá nem hozható létre új alias-cím. "Alias hiba" vagy ilyesmit ír ki, de nem adja meg a hiba okát (például már meglévő címet akartam létrehozni stb.)

 

Napok óta írok a Visszajelzések menüpontban, nyugtázza is, hogy "visszajelzése elérkezett hozzánk", de semmi későbbi válasz nem jön.

 

Kérem jelezze valaki, ha én vagyok vak és hülye az "új felület bevezetése" óta.