Killy65 Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1181

Sziasztok! Biztosan sokan kérdezték már, hogy miért ad túl hamar égett ízű gőzt a masinájuk, de most már én is ott tartok, hogy megkérdezem egy fórumon.
 

Amit használok: - Eleaf I Just S

                          - EC 0.3 Ohm porlasztó
                          - E-Juice Bar Alap PG50%-VG50%  Nikotin 3mg

                           -  T - Juice Red Astaire Aroma

 

Ahogy használom: Új porlasztó kibontása után az arra szolgáló kis lyukak mindegyikén addig csepegtetem a liquidet a vattára, ameddig minden cseppet fel nem vesz. Miután már egyetlen cseppet sem vesz fel, rátekerem a tankot, és hagyom 20-30 percet,  hogy álljon. Tűzgomb megnyomása nélkül néhány próbaszívást elvégzek, majd előbb utóbb megnyomom a gombot, hiszen gőzt szeretnék. 
Ennyi előkészítés után az első néhány slukk még nem az igazi, de aztán beáll és jól adja. Finom, kövér gőz. Kb 4 napig tart az öröm, utána következik be a lassú minőségromlás. Néha 5 napig is tartja a jó szintet, de egy teljes hét után fikszen behal a porlasztóm, és égett rossz ízt ad. Na most ahány embert én kérdeztem, meddig húzza ki egy porlasztóval úgy, hogy nem romlik a gőz minősége, általában két hetet, vagy többet, hónapot mondanak. Nekem 4-5 nap alatt már érezhetően kezd romlani. Mi lehet a gond? :D