convar Creative Commons License 2022.07.10 0 0 52482

hehe

https://www.eurosport.hu/tenisz/wimbledon/2022/diplomaciai-problemakat-okozhat-rybakina-wimbledoni-gyozelme_sto9027804/story.shtml

 

Idióta angolok, mostmár akkor egyék is meg amit főztek :)

 

(Szóval ja, sztem is annyira jó volt látni ahogy Katalinnak gratulálnia kell egy orosznak, meg ahogy még néhány kötelező, de persze amúgy szokás szerint nyilván totál semmitmondó, puszta formalitásnak szánt mondatot is intéznie kellett hozzá, akinek amúgy tényleg, sztetek volt már akárcsak egy mp-nyi őszinte pillanata is ebben az életben, legalábbis kamerák előtt?)

 

 

 

Utóirat: de amúgy meg közben persze bánkódom is egy kicsit Jabeur miatt is, dehát az 1. szett után, miután Rybakina is rákapcsolt igazából nem is játszott jól, a 2. és a 3. szettben is az összes lehetőségét elpuskázta amikor visszajöhetett volna a szettbe. Ill. azon is dolgoznia kell még, hogy amikor épp nem megy a játék az ne játszódjon annyira a testbeszédén. Meg kell tanulnia jobban palástolnia ezeket, mert az összes ilyen megnyilvánulása is nyilván csak Rybakina önbizalmát, magabiztosságát növelte.

 

 

 

Szóval jól van ez így, ill. jó volt ez így (is).