jerrymouse Creative Commons License 2000.02.17 0 0 89
Igen kevéssé tisztelt Readyman!

Igazán nem szeretem, ha valakinek az életpálya módosításait érvként használják fel.
Az, hogy ki mikor és miért ült börtönben - elfogadva, hoyg politikai elítélt volt- nem csak rajta múlott, hanem a kinti politikai környezeten is.
A népszerűségi listákról csak annyit, hogy az "elfogulatlan", "objektív" Demokrata- szerintem már a cím is sértés- listája az egyetlen, ahol HGöncz a "futottak még" kategóriában szerepel.

Neked nem tűnt fel, hogy megválasztása óta, a taxissztrájk kivételével, amikor Palotás egyszer megelőzte, mindegyik közvéleménykutató cég listáját ő vezeti?

Valószínű, hogy a hivatásszerűen közvéleménykutatással foglalkozó cégek jobban értenek a munkájukhoz, mint egy olyan, amilyen újság?

( Ha már annyira érdeklődsz néhány ember múltja után, nem ártana, ha tisztában lennél kik írják és szerkesztik a Demokratát, mert bizony jónéhányan anno a Kádár rendszerben egészen jó kis munkahelyeken buliztak, írták és szerkesztették a párt ifjúsági szervezetének a lapját,nem igazán ellenzéki magatartásukról voltak híresek. Persze, hogy mindenkit megtámadnak, esetenként rágalmaznak,hogy a saját, nem pöttymentes múltjukról eltereljék a figyelmet.)

Más.

Az elnökválasztással kapcsolatosan arról kellene mindenkinek elgondolkodnia - a parlamentben -hogy meg lehet ugyan szavazni akár a T.J.-t is, csak éppen azzal is tisztában kell lenni, hogy az a személy, akit politikai alkuk során megválasztanak, az alkotmány szerint nem az őt megválasztó párto(ka)t, hanem ezt a szegény kis országot képviseli.
El tudjátok képzelni, amikor T.J. a maga visszafogott, szűkszavú modorában pohárköszöntőt mond, amikor egy mnásik állam elnökét, vagy éppen az angol királynőt fogadja?


Előzmény: Readyman (86)