Törölt nick Creative Commons License 2000.02.17 0 0 7
Urak, ezt lehet sokkal elegánsabban is csinálni. Le kell foglalni egy angolul jól csengő domain nevet. Itt fel kell tenni a webre egy akármilyen címre a kultúrált szöveget, és a képeket, de profi munka legyen. Ehhez célszerű megkörnyékezni a legprofibb webdesignereket. Ha ez megvan, akkor esetleg lehetne egy mail küldő akciót csinálni, amiben a cián képletét teszi bele valaki profi módon grafikában. Ezt köríteni egy igen udvarias hangú levélellel, amelyben megköszönitek az Esmeralda figyelmességét, de nem kéritek e kéretlen ajándékot. Ki kell számolni, hogy mennyi cián került bele a Tiszába. Ki kell számolni, hogy mennyi méltől szarja össze magát majdnem az Esmeralda szervere.

Az egész hóbelevancot fel kell tenni egy cgi-be. Akkor idejöhet boldog-boldogtalan, aki kedvet érez a levél elküldéséhez. Ehhez kell legyen az illetőnek saját mail címe. Erre még csak azt sem mondhatják, hogy spam.

A levelet elküldők névsorát pedig ki kell tenni a webre, majdan egy jó kis PR keretében felhívni a nagy TV társaságok figyelmét a névsorra.

Szerintetek mennyi tud összegyűlni?