Rollei Creative Commons License 2022.07.03 0 0 121011

Az infláció került szóba és annak okai, merthogy az inflációnak akkor lesz vége, amikor ezek a dolgok megoldódnak. És ha nem lesz vége az inflációnak az EU egyik felében, akkor nem lesz vége a másikban sem.  És ha infláció van, akkor az árak jelentős része felfelé megy, viszont lesznek olyan dolgok, amikre nem lesz kereslet, az meg többek között a mi hobbieszközeinket érinti. Asse nem nagyon nagy baj, ha az ember lát egy kicsit maga körül,  - még ha nem is tetszik az amit lát, vagy hall, vagy olvas - mert így tud tervezni. Persze ez a helyzet is megoldódik, így vagy úgy, előbb vagy később, de ha nem tudnám elhelyezni a dolgokat, akkor maradna a nettó depresszió, pont mint a szociban a kilátástalan szürkeség.

 

De én pl. most biztosan nem fogok fotóscuccot eladni, mert inkább abban álljon a pénzem, mint kp-re váltsam, ami értéktelenedik. Viszont venni sem nagyon akarok semmit, mert egyrészt mindenem van ami kell, másrészt meg duplumnak csak olcsón vennék bármit is, de annyiért valószínűleg nem adnák el. Meg amúgy is kell a lóvé lakásfelújításra.

 

"Szerintem ne is keressük ott a választ, mert gyűlölöm, hogy amúgy értelmes emberek politikai nézetük eltérésének okán nem beszélnek egymással."

 

 

Próbálom értelmezni, de nem megy. Most akkor ne beszéljünk? Jó, de akkor miért írod? Vagy ha írod, akkor az nem beszélés?  Vagy beszéljünk, de akkor meg ne anyádozzunk? Dehát nem is anyádozunk. :-)))   Megjegyzem én nem beszéltem senki politikai nézetéről, és hogy őszinte legyek, nem is nagyon érdekel a másé. :-)

 

 

Előzmény: Törölt nick (121009)