SterbyT Creative Commons License 2022.07.03 0 0 121002

"Tisztában vagyok, hogy csak nyomott áron adhatóak el a portékák"

 

Na ezt nem! Ezzel nagyon nem értek egyet és nem vagyok hajlandó elfogadni.

Amivel tisztában kell lenni az, hogy többszörös szopóágon vagyunk, a komplett ország, és ez azt is jelenti hogy a pénzünk már inkább játékpénz mint rendes fizetőeszköz. Magyarán: SZART SEM ÉR! Tessék ezzel tisztában lenni!

Ez azt jelenti hogy a kezünkben és a számlán lévő forint egyre kevesebbet ér, napról napra. Nemsokára a 420Ft-os később a 450Ft Euró lesz a mérleg.

Ha csökken a pénzünk értéke, az nem jelenti azt, hogy a portékánk ára csökken. ÉPP ELLENKEZŐLEG! Az ára növekszik! Fogadjuk el a nyomott árat??? Mire föl? A két szép szemedért meg a mosolyáért? Csípőd ringásáért? Az nem a fotózás, hanem nagyon más ipar. Csak azért mert kevés pénzed van a boltban olcsóbban adják a lisztet, cukrot?

Menjél be a Tripontba vagy a Fotoplusba, add elő hogy kevés a pénzed ezért csak 300e vagy alatta veszed meg a K-1-et, lássuk milyen gyorsan dobnak ki.

Tessék elfogadni hogy a portékának igenis van értéke és illik megkérni az árát, a vevők pedig legyenek szivesek megtisztelni az eladókat azzal hogy nem arcpirító "nyomott árakon" kérik a portékát. Kivétel, ha az eladó mocskosan, hatalmas penészpamacsokkal adja az objektívet, az ilyen eladó inkább mélységesen szégyelje el magát.

 

Jóárasítás? Faszom!

 

Előzmény: szekundans (121001)