Eolomea14 Creative Commons License 2022.07.01 -4 0 6092

>>"De bizony kikezdte, sőt meg is ette teljesen. Egysíkú karakterek, színészi munkát alig igénylő feladatok, gyermekien naiv történetvezetés, szürreális és érzelmileg túltolt, sokszor logikátlan párbeszédek, a stratégiai gondolkodás kudarca (az egyetlen valamit érő karakter Villa), kábé ennyi az Orion."<<

 

Elefeljtetted hozzatenni, hogy: szerinted. Velemenye barkinek lehet barmirol, es azt tisztelem is - de nem tudok mit kezdeni a tokeletes keptelensegekkel, amik ugy vannak talalva, mint kobe vesett teny. 'Egysiku karakterek'?? 'szineszi munkat alig igenylo feledatok'? - mire alapozod ezeket?! Nem az Orion parbeszedei, hanem a te sommas megallapitasaid szurrealisak - amivel nem hogy nem lehet vitatkozni, hanem nem is tudok vele mit kezdeni.

 

Csak kerdem: nevetsegesnek talalsz egy Bach muvet, mert az evszazadokkal ezelott komponaltak (csemballora)?, vagy egy haromezer eves egyiptomin freskot, mert az ket-dimenziosan abrazolja a vilagot/embereket? Minden filmet (zenemuvet, festmenyt stb.) a maga koraba kell helyezni - vagyis egy film [vagy barmely muveszeti produktum] soha nem avul el. Ez - hogy a szavaiddal eljek - logikai keptelenseg lenne.

 

Amugy az Orion trukkjei, belso berendezesei sokkal jobbak, mint a vele egyidoben keszult Star Trek eredetiben. Ami pedig a vasalot illeti; szinte minden SF filmben hasznaltak - es hasznalnak mai is - mindennapi kellekeket.

 

 

>>>"Csak érdekességképpen: szeretnéd, hogy vitatkozzanak veled, de ne vitatkozzanak veled, mert ez egy rajongói oldal? :-)"<<<

Mi az, gondolatolvaso vagy?: ha igen, akkor meg gyakorolnod kell ;) Nem arrol van szo, hogy nem lehet velem vitatkozni - de amit fentebb emlitettem volt, a hajanal elocibalt zagyvasagokkal, oncelu odaszurkalasokkal nem tudok mit kezdeni. Ilyenkor csak felmerul bennem a kerdes: az illeto, aki csak ocsarolni tudja a rajongoi oldal filmjet/zenejet, stb., mi a francot kereses azon az oldalon???

Előzmény: Törölt nick (6090)