Törölt nick Creative Commons License 2022.06.30 -3 4 6090

"Ujra elkezdtuk  nezni az Orion-t, es ujfent megallapitottuk, hogy nem kezdte ki az ido vasfoga. Sot, minel inkabb haladunk elore az idoben (igy minel tobb osszehasonlitas lep a kepbe), annal inkabb kitunnek a kedvenc SF TV sorozat ertekei - mint pl.a kivalo szineszi jatek"

 

De bizony kikezdte, sőt meg is ette teljesen. Egysíkú karakterek, színészi munkát alig igénylő feladatok, gyermekien naiv történetvezetés, szürreális és érzelmileg túltolt, sokszor logikátlan párbeszédek, a stratégiai gondolkodás kudarca (az egyetlen valamit érő karakter Villa), kábé ennyi az Orion. Mégis értékes, mert nosztalgikus érzések fűződnek hozzá. Kábé 10 évesen láttam először, és az első rész elég félelmetes volt, erre a mai napig emlékszem (meg még arra is, hogy a villódzó varangyokat akkor csillagembereknek tituláltam). Szép teljesítmény az Orion a '60-as években, de a mai kínálatban szinte már csak muzeális értéke van. A vasalóról meg eszembe jutott most a Pirx kalandjai, fel is frissítem, milyen is volt a kávéfőző-űrhajó. :-D

 

"Mindenekelott azonban figyelembe ajanlanam ezen forum cimet: "Az Orion es a sci-fi hiveinek". Tehat ez egy rajongoi oldal"

 

Sci-fi rajongói oldal. "ha valaki nem ert velem egyet, akkor orommel vennem, ha megoszthatna a gondolatat (ha van ilyen)."

Csak érdekességképpen: szeretnéd, hogy vitatkozzanak veled, de ne vitatkozzanak veled, mert ez egy rajongói oldal? :-)

 

"Mondjuk az illetonek az elevenebe vagott az, hogy az Orion-t sok tekintetben a jelenlegi SF filmeket ele helyeztem."

 

Vagy mondjuk, hogy nem, és csak a véleményed erről olyan, amilyen, amivel viszont neked kell együtt élned.

Előzmény: Eolomea14 (6082)