Petrányi Jen Creative Commons License 2022.06.28 0 0 2816

Tegnap békésen fagyiztam a falunk cukrászádájának teraszán. Kis Innovátor meg figyelt az út mellett. Egyszer csak mellettem termett egy srác, akit elsőre fel sem ismertem és megkérdezte, hogy enyém-e a motor? Válaszolva hogy igen, arra volt kíváncsi hogy plexit hol vettem rá? Az enyémen rajta volt mikor hozzám került, de az Ő problémájára is hamar találtunk megoldást az e-bay-on, úgy emlékszem. 

 

Nem tudtam hogy a falunkban rajtam kívül másnak is van ilyen motorja, így ez azonnal alkalmat adott egy kis beszélgetésre. A srác számtalan nagy motorral rendelkezett, rendelkezik most is - de Ő mondta nem én :), hogy az 1300-as Honda Pan European motorja nem adta azt az élményt, amit a kis Hondán megkap. Ez nagyon jól esett a lelkemnek, meg az agyamnak is, mert azt hittem, hogy csak én vagyok olyan lökött, hogy jobb szeretek mindegyik motoromtól ezzel a kicsivel járni. Nekem olyan mintha jógáznék. Hál Istennek túl a 137 ezredik kilométeren is még mindig elengedett kormánnyal lehet vele menni kiloméreteken keresztül, és így tényleg pihentető. 

Kényeztetni is tervezem  a kicsikét - már megrendeltem az új sebváltókar gumit, meg az első lábtartó gumikat - mert bizony azokon látszik a sok taposás nyoma.

 

Széles utat mindnyájunknak szekta társaim :)