cliftony77 Creative Commons License 2022.06.27 0 2 11238

Nem nagyon találom a szavakat. A Neo már réges rég nem az a zenekar, akikért tudtam rajongani, de a legélvezetesebb időszak pont az volt, amikor Péter és Enikő csatlakozott a bandához. Noha a Kontroll után már kezdett süllyedni a színvonal, de valahol akkor kezdett számomra meghalni a Neo, amikor Péter kivált és Enikő maradt az egyetlen frontember. 

 

Nagyon bírtam Pétert, igazán jófej volt mindig. 

 

Nehéz lehet a családnak elfogadni egy ilyen helyzetet, amikor fiatalon elveszítenek egy ilyen életigenlő embert. Velem az öcsém ismertette meg a Neo-t, a Populär még megvolt, de aztán elvesztettem őket, és nem tudtam, hogy Neoként folytatta Márk és Matyi. Nincs egy éve, hogy az öcsémet hasonló módon vesztettük el. Vele indítottam el a Neo honlapunkat, amit aztán egyedül kezeltem, de 14 éve tetszhalott állapotban van. Se időm nem volt foglalkozni vele, se kedvem, olyan irányba ment el a Neo, ami már nem tudott lelkesíteni. Ráadásul még egyedileg bepötyögött html kódban készült az oldal, ma már tuti WP-ben csinálnám, sokkal kevesebb munka lenne - de nincs meg a lelkesedés. Szóval marad a neo.disp.hu úgy, ahogyan eddig. Persze amíg disp engedi... :)

 

Örülök, hogy ott lehettem pár itteni jóbarátommal azon a Neo koncerten, ahol Péter és Enikő bemutatkozott a közönségnek. Több mint 18 éve! 2004. február 7. Miskolc, Vian klub. Hatalmas buli volt, mind a mai napig élénken itt van az emlékeimben. Akkor volt durván 2 év, amikor nagyon sok koncertre elmentem, elmentünk. Jó időszak volt.