aladar644 Creative Commons License 2022.06.24 -1 3 25596

A dolog éppen FORDÍTVA IGAZ, de éppen ezért jól el tudják adni a Globalisták a marhaságot.

Felmelegedés van, most jön ki éppen a Föld klímája egy jégkorszakból. Mint többször már megtörtént ez a 4 MRd év alatt.

A felmelegedés során a fagyott részek kiengednek: nem csak jég, hanem fagyott talaj is és ebből rengeteg CO2 szabadul fel ilyen olyan lefagyott szerves anyagokból. A CO2 többlet ebből keletkezik, nem az ember bűnős életmódja miatt. Ha teljesen lezárnánk az életet, mindent, akkor is nőne a CO2 mennyisége a levegőben. DE, mindez semmit nem jelent, hagyni kell a természetet is élni, mert ledolgozza, hiszen a növényzetnek jelenleg a legterítetteb az asztala, hiszen a CO2-ot tünteti el a légkörből és O-t termel.

 

Tehát egy természeti jelenséget adnak el úgy a plepsznek, hogy uralkodhassanak, pánikot kelthessenek és irányíthassanak.Ez is a great reset egyik alapja

 

Ha a paranojás Gates eltakarná a Napot, akkor minden kiszáradnak, mert a fotoszintézishez fényre van szükség, ergo nem csökkenne a CO2 és fogyna az O. Viszont eladják Grétikével ezt a Mentsük meg a Földet című mesét egyetlen indokkal: maradj otthon, bevezetik a karbon adót, és vissza léptetnek a középkorba.

Egy felmentés azért van: Putyin büntetése a gázvásárlással. Rohadjon rád a gázad, ruszki, mi, okos, felvilágosult fehér európai emberek majd nem fűtünk inkább megfagyunk. Csakhogy rájöttek, hogy így áram nélkül sem az online élet, sem a kibaszott AI (artif intell) nem létezik, így a paranojások magukat szembeköpve vissza üzemeltetik a széntüzelésű erőműveket. Ad absurdum. DE ahhoz szén is kellene, amit na honnan tudnak importálni??? az oroszoktól.

De Putyin miután jól kiröhögte magát, azt mondja, hogy nem ad. Eladja másnak: Kína, India+ Afrika Így fel kell készülni, hogy nemcsak szén nem lesz, hanem áram sem nagyon.

Előzmény: Capibara (25594)