Kedves harm!
Ha nem akarod megérteni nem muszály. Szerintem érthető voltam... Belemagyarázni, belekötni a szavakba szintén nem kötelező, úgyhogy most én nem is teszem.
Az erőszakról meg annyit, hogy ha lelövöd az én (jól nevelt, kistermetű, okos, barátságos, kertben tartott, németjuhász, kan) kutyámat akkor hamarosan azt fogod bánni, hogy nem magaddal végeztél inkább. - No ezt hívom én fenyegetésnek; - és nagyon nem szeretem. Ha már elindultál a lejtőn az nem azt jelenti, hogy nem tudsz megállni. Vagy netalán rossz a féked? :o) Nem mondtam, hogy nincs visszaút, csak azt: problémásabb. Azt mondtam. Úgy is gondolom.
Az erőszak erőszakot fog szülni. Ez nincs másképp akkor sem ha Te azt állítod, hogy a másik kezdte. Neked valami vendettás helyre kellett volna születned. Igaz, akkor már biztosan nem is volnál életben ezzel a hozzáállással. Hidd el most nem rosszalkodom, hanem épp a jóindulat mondatja velem ezt. Kicsit szomorú vagyok, ha ilyet látok.
Üdv.
u.i. Amúgy persze, hogy reagálhatsz. Kötekedni ne kötekedj kérlek szépen.
u.i.2. A parkban fegyverrel való rohangálást meg ne próbáld ki, egészségtelen lehet. :o)
u.i.3. Nagyon örülök, hogy tanulékony vagy. :o)