tropheus2 Creative Commons License 2000.02.15 0 0 188
Kedves Csőscelek!

1.Nem tudom kinél mi a szokás, de ha nekem előzöleg kifejezetten megtiltják, hogy bemenjek valahova(ugyanis jelen esetben az előző lopkovicok miatt már az illetőnek megmondták:többet nem akarják még csak a környéken se látni!) akkor nem nyúlok be fordítom el a kulcsot a zárban és sunyizok be.Legrosszabb esetben is becsöngetek vagy bekopogok neadjisten bekiabálok.

2.Ráadásul mint már többször elhangzott:KI VOLT ÍRVA:A KUTYÁK HARAPNAK!Már elnézést én a barátaimhoz sem megyek be ha ilyen kutyák vannak, hanem megvárom amíg kijönnek és bekísérnek.

3.Sajnos ilyen világot élünk.Senki ne mászkáljon ott ahova nem hívták.USA-ban szépen le is puffantanak érte (hajrá).Mégis a becsületes embereknek nincs félnivalójuk se ott se itthon.Miért van az, hogy minket akik itt vitatkozunk, nem harapnak meg kutyák, nem késelnek meg, lőnek le stb...
Valószínüleg nem adunk rá kétértelmű okot.Engem az se izgatott amikor megszigorították a drogtörvényt, mert nincs rá okom.Uraim nem kötelező lopni, drogozni, betörni és nem történik semmi baj.

üdv Tropheus

Előzmény: csőcselek (186)