lukit Creative Commons License 2022.06.23 0 0 64592

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy fémpalástos, 610 x 375 x 120-es, Aqualing / GRE medence felállításával kapcsolatban. Ez pont az a méret, ahol 1 oldalra 5 db PU talpat csomagoltak, amiket a PI sinekre kellene rárakni. A PI sineket PIPC összekötőkkel kellene összekapcsolni. 6 db PI sín van, ezek így a medence hosszanti tengelyénél ("középen") találkoznak, azaz 1 db PIPC összekötőt pont a hosszanti tengely mentén kellene elhelyezni. Igenám, de az 5 db PU talp osztása is pont úgy jön ki, hogy egy PU talp a hosszanti tengelyre esik, a félkör közepére, pont oda, ahol a PIPC összekötő van. A kettő együtt rohadtul nem fér el, a PU talpat kb. képtelenség ráhúzni a PIPC összekötőre, hisz már a PI sínre is úgy kell ráerőltetni. Ilyenkor mi a teendő? Ha mellé teszem, fent nem fog kijönni a burkolóelemek osztása. Ne tegyek a hosszanti tengelyhez PIPC-t, csak PU-t?

Kékkel bejelöltem a PU-k helyét. A piros hely a problémás, oda kellene PIPC-t és PU-t is raknom, de a kettő egyben nem megy. Mit csináljak?

A PI sineket amúgy elég nehéz belőni úgy, hogy 1 cm rés legyen, ez nektek hogy sikerült? Néztem telepítésről videót, ott simán összetolják a 2 sínt.