micimaca222 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 45582

Szia Judit!

 

Na megpróbálom még egyszer, mert a múltkor elszállt egy tök hosszú írásom...

A trambulin tök jó mozgásforma, több helyen hallottam áldásos hatásáról, szuper, hogy minden nap megpróbálsz mozogni, az hihetetlenül jót tesz. Te sem bírod a meleget? Nekem olyankor szokott beállni a combizmom és nehezen tudom emelni a jobb lábamat. Mondjuk már jobb, mint tavaly ilyenkor, de még bőven van hová fejlődnöm. Megfigyeltem: nagy meleg > nagyon rossz lábak, kicsit meleg > kevésbé rossz lábak. És neked a combizmod nem szokott gyengülni, mikor pl. kádba hajolva mosod a hajad? És az állást hogy bírod (pl. főzésnél)? Mert ez engem teljesen padlóra küld. Állapotromlást eredményez még a stressz is. A lábam iszonyú lassan regenerálódik, az az egyik legmakacsabb tünetem, csak nálam mozgás, fáradás nyomán nem lesz jobb. :(

 

Szegénykém, akkor a szem műtétedig már szűk egy hét van hátra. Szorítok neked nagyon, majd írd meg, milyen volt, már amikor már tudsz írni műtét után.

 

Az algával kapcsolatban biztosan nem tévedtem, Anthony William külön hangsúlyozza, hogy a Spirulina algát használjuk fém kivezetésre, mert a Chlorella megbízhatatlan. Nem tudom, ez mit jelenthet?

 

A szaunát megnéztem, nagyon menő, szerintem nem fogod megbánni.

 

Ezekben a napokban sajnos nem tudok semmiféle jó hírrel szolgálni, mert az elmúlt időszakban valahogy nem tduom magam kialudni. Nekem most 4-5 óra a max. összalvás, a mélyalvás pedig kb. fél óra. Sírni tudnék ettől az eredménytől. Veled mizu? Várom az ennél jobb híreket. :)

Előzmény: 55judit (45580)