Biohazard
2000.02.15
|
|
0 0
58
|
Udv!
Jajaj gyerekek! Micsoda hatalmas gondjaitok vannak! :)
Imho EN vegignyomtam!! :)
Biza! Es L.G votlam meg a vegen is...hhm bar a legvegere aszem visszaalla T.N. jellemre(?)!
Kisse rohejes lett a vege...az XP-szerzestol sirogorcsot kaptam:pl: vidd vissza a papucsat a nagymamamnak! Rohangalas ide-oda,beszelgetes itt-ott,aztan kb 100.000!!!! XP! Najo,ez a pelda santit,mert nem volt aszem ijen quest,de jol mutatja,hogy mijen nagyon komoj dolgokkal kell a vegen foglalkozni...erdekes ,amikor az isteni(20) inteliganciaval megaldott zombi,a lebego koponya,1 githzeray Limbo-rol,egy Succubus,egy langolo hulla es 1 'farkas' noszemenly nekiindul es nyomozgat... :))Szal a veget ittis elszurtak,de nagyon! Az ordogoket is csak agyutotlteleknek hasznaltak,sehol-semmi rejtej,vagy barmi! Jon 1 lerakat ordog,oszt lehet gyakni! :(( Bar tul sokat nem ernek,mert atlagosan 10000xp 1 ordog es mire ide erunk a 10000-bol 1 fore kb 1600 jut...eppen semmire nem jo. Az AC(armor class) pedig vmi felelmetesen el lett qrva! A sajat karakteremnek -7 es AC-je volt a vegere...megis rohogve ledaralta a legutolso Abashai is!! Pedig a Compendium alapjan azoknak 15-os THAC0-juk van..lehet szamolni. :/
THAC0 dolog: nincs osszesitett THAC0 sehol(aszem) van az alap,aztan van a magikus bonusz a fegyverbol,a kepzettseg bonusz(aszem ez csak a sebzeshez ad),meg az erobol jaro bonusok..de osszesitve tudtommal nincs...bar probald meg atallitani,hogy mutassa a csataban a dobasokat!
Jo jellem: enis kerdezni akartam,hogy azon a +1 CON-t ado cuccon kivul van ertelme LG maradni?!
Van meg 1-2 turheto fegyver,de sok ertelmet nem lattam.A jellemet az aktualis beszelgetesek befojasoljak a legjobban..nem a jovoben,hanem azonnal jelentkeznek a hazugsagok hatasai...jellemvaltas sok hazugsag utan!
Osszegzes: a vegere ha jol emlexem 13. szintu mage lettem...6th level fighter es 7th level thief.. STR:11 INT:20 CON:22(!!!) erre en szinte alig raktam DEX:19 WIS:18 CHA:16
Pofatlanul sok tapolasi lehetoseg van! Permanens tulajdonsag novelesek! :/
A jatek maga osszessegeben jo.Ha a veget nem szurtak volna el ennyire,akkor meg akar nagyon jonak is mondhatnam! A storry nagyonjo! Mar a kozepe fele elvesztettem a fonalat es allandoan utanna kellett olvasni a diariban,hogy mivan...A harcrol jobb nem beszelni..Ha vkinek vmi kerdese van,valaszolok ra,ha tudok,persze leginkabb ide a forumra..Egyenlore ennyi!
BYE |
|