Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.14 0 0 55
remélem jól emléxem, szóval ne utálj nagyon
ha megnyomod a jobb klikket, van egy olyan lehetőség is, hogy "beszélgetés-szöveg-ablak"...már bocs a kretén megfogalmazásért, na szóval így tudsz beszélgetni a társaiddal, és van egy olyan opció, lehetőség a párbeszéd során, hogy a tanítási dolgairól beszélgecc vele, ha fighter vagy mágussá képez át (Art), ha meg mágus fighter lehetsz a beszélgetés után
remélem ma este én is le tudm csekkolni :)

van egy nagyon genyó ötletem a tápolásra
szóval, itt a társak nem mennek el ha kirakod őket a csapatból (l. BG), én a Curst területen ébredtem rá, hogy milyen szépen lehet felnyomni a karaktert (ekkor már többé-kevésbé mindenki 8-9-10 szinten van), ha kirúgsz mindenkit egy quest teljesítése után, te zsebelheted be az összes pontot, ami azon a terülten már 100.000 XP felett van, és így elég könnyen mehecc feljebb
(vagy ezzel tudsz szelektálni, ha valamelyik társadat nem akarod nyomni...én pl. az odakozmált varázslóval vagyok így, mert tudom, hogy ki akarom dobni)

elég kellemes megoldás, bár alapjaiban elítélendő az elején még nem érdemes, de a vége felé szerintem már meggondolandó

egyébként én úgy tapasztaltam, hogy nem egyenlően ossza el a gép a szerzett XP-ket, nektek mi a véleményetek?

Előzmény: Locklear (54)