55judit Creative Commons License 2022.06.17 0 0 45580

Örülök hogy egyértelműen jobban vagy, ha még nem is teljesen jól.

 

Trambulinon én sem ugrálok, csak járok rajta. Nem futás az, inkább csak a sétánál gyorsabb lépegetés. Sokkal könnyebb mint földön járni. A le-fel himbálódzás serkenti a nyirokkeringést, így a szervezet tisztítását. Ha nem lépegetek csak le-fel himbálok talp emelés nélkül, az is jót tesz. A napi gyaloglást a nagy meleg miatt függesztettem fel, de azt szoktam érezni sokszor gyaloglás közben hogy gyengék a comb izmaim. Néha alig tudok menni. Lehet hogy ez a mocsok  csinálja? 1 éve körül érzem. Aztán idővel ahogy megyek, szűnik.

Egyébként nincs semmi, szürkehályog műtétre készülök ami 28.-án lesz. 1 év alatt pikk-pakk kialakult mindkét szememen. Ez is gyanús.

 

Az én alvásom mostanában rendeződik. 4-5 órákat aludtam hosszú időn át, ezt is több részletben. Mióta az Imunex alga komplexet szedem, 2 hónapra a kezdés után kezdett normalizálódni. Most 6-7 órákat alszom már, 1 megszakítással. Lehet hogy neked is jót tenne.

Egyszer azt írtad hogy a spirulinát fogyasztod, mert az vezeti ki a nehézfémeket. Itt azt írják, a nehézfémeket a chorella vezeti ki.  https://xn--zldalga-90a.hu/zold-alga-imunex-alga-osszetevok/   Nem tévedtél meg?

 

https://www.infraszauna.org/minimal-carbon-1-infraszauna

Ezt akartam múltkor mutatni csak mást sikerült. 5 db lap sugárzója, és az elején 1db full sprektum van. A fogyasztása is baráti. Nagyon próbálok spórolni, csak már nem tudom mit vonjak meg még magamtól mert csak nagyon fontos dolgokat veszek meg. De bízom a szebb jövőben én is.

 

Micimaca várom hogy írjad az egyre jobb híreket. Örülök a gyógyulásodnak, és kívánom hogy mielőbb legyen teljes!😀

 

 

Előzmény: micimaca222 (45579)