patriot Creative Commons License 2000.02.14 0 0 193
petofirokk!
Eddigi hozzászólásaid nettó fikázásban merültek ki, ami nem lenne baj, ha jobbító szándékkal tennéd. Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de mondandód egy része engem is érint (bizonyos szinten). Nem tudom mitől "nagyokos" a Murak, hacsak nem attól, hogy vannak elképzelései a témával kapcsolatban, és ha a hozzászólásaival, ötleteivel nem is értesz egyet, a szimpla leszólásnál több is telhetne Tőled, mert ez így nagyon gáz.
Az, hogy eladta magát a Murak (vissza a nagy mítingre), nekem speciel nem tűnt fel, pedig ott bírtam lenni. Igaz, hogy sok konkrétummal nem lettünk gazdagabbak, de én nem is vártam sokkal többet (volt vagy másfél óra az egészre), ahhoz túl bő volt a téma. De ha télleg: a:) feláll a kulturális háttértestület a városházán, b.) az iskolák átszervezésénél "felszabadul" a gyermekek háza, c.) nem hajtanak el senkit csuklóból, ha megkeresi őket az ötleteivel: nos, akkor már nem keltünk fel hiába péntek reggel.
Most már csak egy dolog, petofirokk: ha kényes ízlésednek nem felel meg a műanyag pohár, és ha nagyon ragaszkodsz hozzá, biztos kapsz az üvegpoharakból!
Előzmény: petofirokk (192)