Locklear Creative Commons License 2000.02.14 0 0 51
Na lenyomtam a Baldur/Talez, és a hétvégén nekiestem a Planscape-nek...
Hát, azért azt nem mondanám, hogy veri a BG-t.
A szövegrészek, párbeszédek és a karakterek télleg sokkal cool-abbak, mint a BG-ben és az is nagyon állat, hogy ennyire számít, hogy kinek mit mondasz. Ennek ellenére szerintem kicsit túlzás, hogy ilyen sok xp-t kapsz vmi ügyes szófordulatért (500, 1000 stb) és ilyen keveset egy rosszarcú lenyomásáért (50-200 kb.) Másrészt néha azért kicsit unalmas volt egy-két hosszabb párbeszéd, szerintem a Baldur-ban ez jobban ki volt egyensúlyozva. Ami különösen nem tetszett, az a gagyi harc rész (most vagy a Pharod alatti katakombákban - itt már javulgat, de még itt sem az igazi.) Néhány mag.-ban azt írták, hogy mennyire klassz, átlátható a menűrendszer, hát szerintem a BG-hez képest egyáltalán nem az. A napló rész és a küldetések managelése viszont télleg jobbak. (Azt nagyon elqrták a BG-ben).
Lenne pár kérdésem plíz:
Hogy a fenében leszek majd mágus? Tolvaj már lehettem volna, de ahhoz nem volt kedvem, mágussal viszont még nem találkoztam. Már a katakombában vagyok, Pharodnak keresek vmi cuccost, és unom a sok bénán megcsinált hack -and-slasht-t (ha mán hákánszlás, akkó Dijabló!).
A sokadik küldetést már nem jegyzi be a naplójába a csóka (Pharod "kérését" pedig elvállaltam, de nem írja ki) Ti is tapasztaltatok ilyet? Felraktam az update-et, lehet hogy azért van?
Locklear