Ilhilla Creative Commons License 2022.06.15 -4 0 6130

Luc szakképzett cukrász, ehhez képest a Mestercukrászban nem tudott séfkabátot szerezni, most -állítólag- remekül főz, tehát itt is szerencsét próbál.

 

Nem tudom, mit kezdett volna Balázs vulkános desszertjével, hiszen a csapatfeladatoknál nem nagyon jeleskedett a desszertkészítésnél.

 

Nem rémlik, hogy korábban ilyen sok feladatból kimaradhatott az, aki "bejuttatta magát" a döntőbe. Lucánál nagyon hiányzik az a pár főzés, mert -ha Jenő nem segíti folyamatosan- nem lenne ennyiszer a "legjobb".

 

Sajnos ebben a műsorban nem mindig az győz, aki a nézők szerint a legjobb, legszimpatikusabb. Ha jól emlékszem, tavaly a kínai származású Mengyi hatalmasat ment, mindenki imádta, ám a végére -legalábbis a séfek szerint- elfáradt, nem tudott megújulni és alulmaradt.

 

Utoljára Feke Pál volt a celebes műsorban, akinek a győzelmében nem lehetett kételkedni, illetve a "civil" műsorban (nem jut eszembe a neve) a venezuelai srác.

 

Evelin meg fog állni a saját lábán a nyeremény nélkül is, mert olyan csodás körmöket készít, mint amilyen tányérokat! Jenő pedig elmehet a ...-be a kínai nyelvtudásával, a lány már az első alkalommal rápirított (gondolom ezt nem is felejtette el neki)!

 

 

Előzmény: ga_zsi (6129)