ace Creative Commons License 2000.02.13 0 0 190
Na Szevatok!

Szóval szerintetek eladtam magam.....? Mivel is, mert ha jól emlékszem semmit nem kaptam azon kívűl, hogy közölte velem a Városi vezérkar adjam be azokat az ötleteimet amikre verem magam, és Ők majd segítenek abban, hogy nem tesznek keresztbe.

Ha olcsón adtam magam miért nem szólt senki, mért nem vertétek az asztalt. Visszatérünk ugyan oda ahol elindult a topic; miszerint amit van az szar , de aki szerint szar az nem mondja akkor amikor ott lenne az ideje.

Most komolyan felb.....m magam, ez az egész nem rólam vagy a Fintorról szól, ezt nem bírom tobszor kiemelni. En komolyan elvagyok a sajat hulyesegeimmel, csinalok nehany bulit meg koncertet vhol az orszagba oszt joido. Nem tudtam, hogy en vagyok az ellenseg. Nagyon szivesen teszek azert, hogy jobb legyen mert ugye lehetne, de nehogy ma en legyek a fasz mert holnaptol nem lessz alkotohaz valamelyik bezaratott ovodabol.

Egyebirant Pigi szerintem, nem rossz eredmegy az, hogy ossze kellene allitanunk egy "arnyek tanácsado testuletet" mogejuk. Ezt most legalizaltak, mostantol tenyleg rajtunk is mulik hetente hanyszor csapunk a fejukre, hogy megint hulyeseget csinalnak.

Ha gondoljatok talalkozzunk nagyon surgosen nelkukuk is, es vitassuk meg, de akkor merjetek mar legalabb magunk kozott kinyitni oszinten a szatokat.

Na megyek, mert varnak a gepre. Csak baszogassatok batran, en ugy gondolom nem tettem semmi bunoset.

Csok murakozy

Ui. A Kugli valoban itt van ?

Előzmény: heki (189)