CiniKuss Creative Commons License 2022.06.13 0 1 50

OFF

Igazi kihívás ez, amibe csöppentél. És - amint említettem, egyfajta ügyvédként - bízom benned, hogy kiállod a próbát a tanítványok között.

Amint a topikleírásban közölted:

"Krisz­tus­sal együtt ke­reszt­re va­gyok fe­szít­ve: töb­bé te­hát nem én élek, ha­nem Krisz­tus él ben­nem",

tehát ne feledd (tudom persze nem felejted), Krisztus benned él! Nem te vagy a Krisztus, hanem benned él, ahogyan ezt is tudod. S ha ott él benned, nem is magadtól próbálod megoldani a kihívást. Az a sátán kísértése volna. Helyette Jézus segít neked! De csak ha kéred tőle. És tudom, hogy kérni fogod. A szentlélek által segít így neked.

A kihívásban lehet, hogy átéled keresztre feszítettségedet. Átéled, amikor szóltak hozzá, hogy "Szállj le a keresztről!" Megtehette volna - engedve a sátánnak - de nem tette. Micsoda lelki kín volt ez neki! S ott volt vele az Atya is, vele együtt szenvedve. Veled is ott vannak mindhárman, Egy Istenként. Nekem is segítenek ha kérem. Nem vagyok egyedül - ha kérem. Mindenkivel így van ez.

 

Aki kizárja életéből Istent - bárki is legyen az (százmilliószámra vannak) - az egyedül marad gondjaival. Isten őt is szereti, de elfogadja akaratát, és NEM segít neki. Lehet így sokáig sikeres is. Évekig, s akár évtizedekig. De jöhet az a pillanat, amikor szüksége lenne rá, de mivel nem kéri (hisz nem is kérheti), nincs segítség. Akárhová mész, ilyenek ellen harcolni győzelmet fog hozni neked ha Isten segítségével csatázol.

ON

 

 

Előzmény: Dr Dee (48)