Az előzeteseket látva sikerült sokadszorra előhúzni a kalapból direct castingolni Jilly Krisztinát az RTL háza tájáról (Konyhafőnök, Éjjel-Nappal Budapest), na meg nem volt túl szimpatikus, ahogy Juhos nagy teátráliskodva kirúgott valakit a viselkedése miatt*, de majd meglátjuk.
*Erről már írtam egy másik topicban, áthozom ide:
Aki netán volt már hasonló műsor felvételén (akár nézőként), az tudhatja, hogy egy stúdióban, különösen egy előre felvett műsor esetében, pontosan az és úgy történik, amit és ahogy a készítők akarnak.
Azaz ha valaki (akár nézőként, akár szereplőként) minősíthetetlenül viselkedik, akkor két dolog lehetséges.
Az egyik, hogy készítői elvárás/utasítás, hogy a néző/szereplő viselkedjen minősíthetetlenül, azaz egy nagy kamu, illetve előre kitalált jelenet az egész (ebben az esetben a Juhos általi kirúgással együtt).
Az előzetesben mutatottakkal kapcsolatban még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd Juhos megvilágosodik, utánaüget az öltözőbe és visszahívja (lsd. még Rácz Rolex és Frohner "Kárpátirebekaexe" Fecsó nagyjelenetét), vagy a kirúgott szereplő kezd el bocsánatért esedezni.
A másik, hogy a szereplő valóban kezelhetetlen és nem hajlandó azt csinálni, amit mondanak neki (pl. nem hajlandó viselkedni), ebben az esetben viszont szerintem nem Juhos fogja nagy teátrálisan kirúgni adásban, hanem a készítők, ha meg nagyon kezelhetetlen, akkor néhány kedves biztonsági őr.
Ja, és mivel felvett műsorról van szó, ebben az esetben a szereplő eltávolítása nem megy adásba, hanem (a szereplővel együtt) szépen kivágják az egészet a felvett anyagból és a néző nem is tud róla.
Na de hogy egy cukrászműsort az előzetesében szép torták helyett már előre ilyen teátrális kirúgással promotáljanak, az tényleg a legalja kategória, és úgy tűnik már Juhos is partner ebben (persze, tudom, van az a pénz....)