Joker Karakter Creative Commons License 2000.02.12 0 0 24
Hát igen, az Írottkő szépségei... :-)
Az első Írottkő 70 este 10-kor rajtolt (nem olyan nagy hülyeség, mint amilyennek elsőre látszik, sőt!), Velemből átmentünk Kőszegre, ott ki a határon (az volt az érdekes, hogy nem is kérték az útlevelünket - 89-ben! -, látták rajtunk, hogy nem disszidálni akarunk), el Léka felé, majd fel az Írottkőre. Az éjszaka végefelé értünk oda, olyankor van a leghidegebb, október volt, igazán nagy ötlet volt a szervezőktől, hogy épp ott forró teát osztottak. Onnan lefelé délnek haladtunk, így gyakorlatilag végignézhettük (gyaloglás közben) a teljes napfelkeltét. Hát az valami csoda volt!
Másik szép Írottkői emlékem, amikor november vége fele egy haverommal mentünk fel, hideg volt, a leheletünk szinte koppanva ért földet, fönt fújt a szél, be is mentünk a toronyba, onnan bámultuk, ahogy a nap szikrázik a zúzmarától fehér ágakon. Hát még amikor a barátom elővette az addig dugdosott termoszt a forralt borral! Olyan szép lett a világ, hogy ihaj :-))))))

Tudok egy-két érdekes webhelyet:
Országos Kéktúra

Ez különösen tetszik, remélem, a folytatása is hamar meglesz:
KVTE - Egy Kéktúra útinapló

A sztájkot meg ne is emlegesd, annak köszönhető, hogy most ezt gépelem, nem pedig élményt gyűjtök a hétfői gépeléshez :-(

Joker

Előzmény: Lehoczki Gabor (23)