Lehoczki Gabor Creative Commons License 2000.02.12 0 0 23
A 90-es években is legalább 2-szer ismételték. El kellene ereszteni egy emilt MTV és DunaTV kompetenseinek, hogy tervezik-e újra műsorra venni a közeljövőben. Nekem videón a 1,5 millió-ból 1 rész, az újabb egymillióból 3 rész talán megvan.

Az Írottkői szakasz különben gyönyörű. Én apósommal csinálom a túrát, és bizony Szegedről elég bonyolult... Az esti postavonattal indultunk Szegedről, majd éjfélkor tovább Szombathelyre a másik postavonattal. Pechünkre előző nap épp nemzetközi Fradi kupameccs volt, így a vonat teli volt dunántúli fradi szurkolókkal... :-((( Képzelhetitek...
Szombathelyre történő beérkezés után a kőszegi személlyel mentünk el Lukácsházáig. Innen gyalog akartunk elmenni Velemig. Épp kelt a nap (5-negyed 6 körül lehetett), elkezdtem stoppolni. Ez első kocsi épp egy határőr járőr volt, meglepődött, hogy mit keresünk a határ közelében... Az igazoló füzet bemutatása után nagynehezen elhitte, hogy tényleg túrázni megyünk, és elvitt bennünket a Nivájával Kőszegszerdahelyig. Itt épp' jött a Kőszeg-Bozsok-Velem busz, nagy mázlink volt, úgyhogy reggel 6-kor már tudtunk Velemből indulni. Először Szt.Vid (gyönyörű volt hajnalban...), majd 8-ra fennvoltunk Írottkőn. Gyönyörű napsütés volt, a kilátóból még az Alpok csúcsai is látszottak :-))

Aki messzebről utazik, azoknak javaslom az éjszakai vonatozást (postavonat) és a hajnali indulást, fantasztikus!!! Feltéve persze, ha nincs sztrájk a vasúton.

Előzmény: Joker Karakter (22)