Frogcarrot
2022.06.08
|
|
0 0
64792
|
Javában tombol a nyár, a hőség és az off-season is, ilyenkor a téma az szokott lenni, hogy melyik korcsolyázó hova megy nyaralni, miket posztolnak instára, illetve hogy honnan hova igazolnak át - ez leginkább a klubok és edzők közti transzferek szoktak lenni, ezt most az orosz/fehérorosz versenyzők megbolondíthatják esetleg egy-egy állampolgárság váltásával, vagy aki szerencsésebb, és eleve kettős á., az a másik ország színeiben folytatja (tömegesen nem fognak tudni ezzel a megoldással élni, de Diana Davisről -aki félig amerikai - már az oroszok kizárása előtt ment a pletyka, hogy esetleg amerikai színekben folytatná, hogy mi igaz belőle, az majd kiderül).
Én meg közben tartozom egy úti beszámolóval még egészen március végéről, amikor is kiruccantam Montpellierbe a felnőtt világbajnokságra, amit összekötöttem egy dél-francia utazással és sok-sok érdekes dolgot meg tudtunk nézni azon a környéken, ha van rá igény, akkor egy jó hosszú posztban leírom az egész utazást, nem csak a vébén látottakat (már nekikezdtem, de azóta sem volt annyi időm számítógép előtt, hogy befejezzem) |
|