Dr.Platon Creative Commons License 2022.06.07 -1 0 182775

A kotyogósnál ha időben leveszed nincs ilyen gond. A szarvasi viszony bármit teszel bele ugyanazt az égett pótkávé ízt produkálja.
Egyébként sokan félreértik az "égést". Nyilván nem arról van szó csak annyi, hogy magasabb hőmérsékleten olyan dolgok oldódnak ki az őrleményből amiket jobb lenne nem kioldani ezért lesz keserű és egyfajta egyen-cucilista irodakávé ízzé torzul az egész. Tejjel cukorral meg lehet inni de anélkül felér egy mazochizmussal.
A szarvasi hátránya viszont az előnye is. Tök mindegy milyen kávét raksz bele, mindig ugyanaz az eredmény. Még több éves döglött kávéból is hajszálra pont ugyanazt főzöd vele mintha frissből csinálod. Nincs stressz, hogy jaj, öregszik a kávé meg porciózgatás, mélyhűtőzgetés, kinek mi.
Aki megszokta a szarvasit az elvan a legolcsóbb kávén míg az espressomániások minden nap azon stresszelnek, hogy jaj a kávé! :D
Aki viszont megszokta a szarvasit annak nem annyira élvezet a kávé mint inkább megszokás, napi legális dopping. 

Előzmény: heted7 (182774)