tlu Creative Commons License 2022.06.07 -1 0 23

 

Infok "alapfokon", teljesen közérthetően azok számára, akik kezdők a témában, hogy ők is lássák, ezeket a próféciákat komolyan kell venni.

 

2022. május 3: Az orosz tévé Nagy-Britanniát elárasztó nukleáris cunamiról beszélt
(Russian state TV shows ‘nuclear tsunami’ wiping out UK)

https://www.1news.co.nz/2022/05/03/russian-state-tv-shows-nuclear-tsunami-wiping-out-uk/

 

 

2022. május 5.

https://www.debka.com/moscows-doomsday-plane-in-may-9-parade-raises-nuclear-threat-over-ukraine-war-ties-with-israel-plummet/

the UK by arming Kiev is playing with fire, noting that a a single Smart 2 supersonic ICBM dropped near the coast of England would send a 500m high tsunami flooding the British Isles and create a radioactive wasteland.

Magyarul: Nagy-Britannia a tűzzel játszik, egyetlenegy a brit partok közelében felrobbantott orosz Smart 2-es interkontinentális ballisztikus rakéta 500 méteres cunami előidézésére képes, ami elárasztaná a brit szigeteket”

 


Alois Irlmaier prófécia:

https://rejtelyekszigete.com/alois-irlmaier-latnok-jovendolesei/

 

“Aztán egy magányos repülőgép érkezik keletről. Ez veti a semlegesitőt Angliánál a nagy vizbe. A viz egy nagy darabban megemelkedik, olyan magasra mint egy torony, majd visszahullik … Elsüllyed Anglia egész területe és az európai partok Berlinig, kivéve néhány hegycsúcsot. A tengerparti országok nagy veszélyben lesznek… a szigetek eltűnnek …”

 


Werdenberg prófécia:

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

Az amerikaiak ekkor Európa segitségére kelnek. Hatalmas csatákat vivnak az Északi-tenger térségében az oroszokkal. Gigantikus hullámok fogják elárasztani Angliát, Belgiumot, Hollandiát, Észak-Németországot és Dániát. Viz alá kerül nemcsak London, de egész Dél-Anglia területe az Északi-tenger térségében felrobbantott atomfegyverek okozta hatalmas cunamik miatt.

 


Ugyanez a Jelenések könyvében:

 

Jelenések 16:20 

“És minden sziget elmúlék, és hegyek nem találtatának többé.”