beautybyviktorklára Creative Commons License 2000.02.11 0 0 93
hello
Én egy valóságos kozmetikus vagyok, az uram és cégünk főnöke találta ezt a topikot és mutatta meg.Nagy gondosan végigolvastam és elég elszomoritónak látom a helyzetet a bőrápolás /mert a kozmetika a mi felfogásunk szerint nem szépészet, hanem prevenció, tehát igyekszünk a bőr öregedését megelőzni, a problémák kialakulásátgátolni, illetve a meglevőketjavitani/ terén kialakult nem egészen pozitiv hozzáállásról. A mi kozmetikánk elég drága, viszont mondhatom, hogy az ár és minőség fedezi egymást.Ugyanzt nem mondhatjuk el az Oriflamről, az Avonról és a többi hasonló termékről, amik szabad forgalomban vagy kiképzetlen ügynökök segitségével jutnak el a nőkhöz. Nálunk csak nagyon jó minőségű és világszinvonalú professzionális kozmetikumok vannak,és eddig a vendégeink igen elégedettek velük. Szerintem kozmetikus ma már nem tud igazán hatékony csodaszert keverni, akármilyen tudással rendelkezik, mert nem tud liposzómát, ceramidot,nanoszómát és többi ilyen csacskaságot előállitani. Ilcsi néni például baromi nagytudású hölgy, de a krémei alapkrémek. Egy QMS Eye Contour és egy Ilcsi Magic /mindkettő szemránctalanitó/ között mondjuk a különbség annyi mint egy Erika irógép és egy számitógép között.Nem akarok itt órákat pötyögni, mert tudnék, meg már nem is valószinü, hogy sok olvasó van,de ha valakit komolyabban érdekel egy szaktanácsadás, 311-93-73 a számunk, egy diagnosztizálás és tanácsadásra bejelentkezhet, ez ingyenes és kb fél órás program. Vagy itt is lehet kérdezni, ha tudok válaszolok, de az olyan mint az ujságokban leirt sárgarépás mézes pakolás,aztán mindenki megnézheti milyen szép sárga és vizhiányos lett tőle a bőre. Tanácsadáshoz látni, kérdezni és tapintani kell.
Klára