Joker Karakter Creative Commons License 2000.02.10 0 0 17
Macibb:
1. Bármikor csatlakozhatsz, a hiányzó szakaszokat meg megcsinálod ráérő idődben. A teljesítés nincs se határidőhöz, se sorrendhez kötve. Én sem gondolom azt, hogy ez a 3 fős társaság mindig ugyanebben az összetételben megy végig. Nekem pl. lehet, hogy nem gazdaságos az ország másik végére egy 70 km-es hétvége miatt elmenni. Sok idő elmegy az utazásra. Inkább megpróbálom hozzácsapni a péntek-hétfőt. De még ott nem tartok a tervezésben, mindig csak a legközelebbivel foglalkozom.
2. Ha idén végigmegyek (de ha nem, akkor is), jövőre megpróbálom elkezdeni a fiammal és egypár osztálytársával. A fiam (bár igen dagi) már három 30 km-es teljesítménytúrát vágigcsinált, a legutóbbit több osztálytársával (meg a másodikos húgával). Azóta több szülő is érdeklődött. Ha kialakul egy állandó mag, bedobom nekik a kéktúrát. Ha a közelieket megcsináljuk iskolaidőben hétvégenként, nyaranta pedig csinálunk 2-3 hetes egybefüggő túrákat, akkor nyolcadikig meg is lesz. (most ötödikesek) Ha most kihagysz valamit, akár ahhoz is csatlakozhatsz.
3. Ha szombathelyi vagy, dobj má meg egy emillel.

>- hacsak nem kísértek el Írottkőtől Sárvárig, és akkor legalább a pecsétek is meglesznek ;-)
Gyere el az Írottkőre, akkor az Írottkő-Kőszeg v.áll. szakasz helyből megvan. Nekem csak a Szeleste Sárvár hiányzik. De az csak 22 km.

Tényleg: Mondjatok olyan teljesítménytúrákat, amiben értelmes kéktúra szakaszok vannak. Mátrabérc - OK, azt amúgy sem hagynám ki. Gerecse?

Joker

Előzmény: Törölt nick (15)