Ások-apa Creative Commons License 2022.06.01 0 1 15009

Szomorúan olvastam a hírt, hogy meghalt VV6 Krisztián. A VV6 fórumra írtam be, pár órája.

Utána fedeztem fel ezt a fórumot.


Anno, kedveltem ezt a fiút!

Krisztiánnak már az első párbajon bizonyítania kellett, hogy a villában a helye. Zárkózott srác volt az édesanyja szerint, és nem is akart közeledni a villában, senkihez sem. Aztán utolérte a szerelem VV Izával. Viharos, vitákkal teli kapcsolatba voltak, de mindig jött a békülés is. Gyakran elsírta magát, érzékeny ember volt. Úgy tekintettek erre a kapcsolatra sokan, mint a vidéki szegény legény és a büszke királykisasszony történetére.


Bata Krisztiánnak ami a szívén, az száján volt. Nem számított, hogy elfogadják-e, vagy nem az egyszerű legény igazságát a villában. A játékból előbb esett ki, mint a szerelme Iza. De megvárta a lányt és együtt éltek egy darabig. Majd amikor szétvált az útjuk, Krisztián repülőre szállt és  22 évesen Amerikába ment, az akkori  hírek szerint. Eddig "követtem" a fiatal srác sorsát. 
Miután nem vagyok más platformokon,  így nem láthattam a további életét. Sem a FB-on, sem máshol. Nem tudtam, hogy Amerikából visszajött és Ausztriában élt, és ott is halt meg. 

Krisztián halálhíre sokkolta Izát is, aki bevallása szerint, nagyon szerette a fiút.

 

Én is kedveltem Krisztiánt, a tájszólással előadott ízes beköpéseit.

Sajnálom, hogy nem találta meg a helyét a nagyvilágban. Hogy nem tudta valóra váltani álmait. Sajnálom a fájó szívű édesanyát, a családot. Szavak nincsenek.
Nyugodj békében Krisztián.