exelant Creative Commons License 2022.06.01 -2 0 15008

Azért e mellett a hír menjünk el szó nélkül. Én legalábbis végtelenül megdöbbentem.

 

Nekem VV6 Krisztián az elmúlt tíz évadból a kedvenc férfikarakterem volt, meg az egész VV6-ot is nagyon szerettem, többször is visszanéztem már, mióta véget ért. Krisztiánt személyesen nem ismertem, csak FB-on voltam a követője - és persze rajongója.

 

Szerintem egy nagyon sokoldalú karakter volt, aki rengeteg oldalát megmutatta a műsorban, szimpatikus és kevésbé szimpatikus megnyilvánulásai is voltak, de a szíve mindig a helyén volt, őszinte volt, és egy nagyon jó értékrenddel rendelkezett. És hogy a hogyvoltozókra is visszautaljak: én is imádtam a férfiasan odabaszott té betűit. Izával való kapcsolata a tévéképernyőn keresztül nézve őszintének tűnt, talán a legmélyebb érzelmeket tőlük láttuk a tíz évad során. Igen, nekik köszönhetjük a legrondább veszekedést is, de a legszebb békülést is, amit csakúgy nem lehet elégszer végignézni, mint az első csókjukat. 

 

A FB-os posztjaiból sajnos sütött, hogy nem elégedett az életével, a versek és zenék, amiket megosztott, keserűséget sugalltak. De amikor arról élőzött, hogy jön haza kocsival Magyarországra, vagy épp érkezik meg Nánásra, akkor boldognak tűnt. Sajnálom, hogy nem váltak valóra az álmai, mert ő egy értékes fiatalember volt. Egyszer azt írta egyik posztjában, hogy a VV-ben való szereplés egy olyan stigma, amit sose tud magáról lemosni az ember. 

 

Kedves Bata Krisztián, sajnálom, hogy sose ismerhettelek meg személyesen, nyugodj békében!

 

Egy őszinte rajongód

 

 

Előzmény: Hantufan222 (15007)