aggkor Creative Commons License 2000.02.10 0 0 31
Üdv mindenkinek.
Már csak a cimlap miatt is
------------------------------------------------------------------------------
Sajtóközlemény

Méltánytalannak és igazságtalannak tartom azt a módszert, amellyel az Andrássy út 1. szám alatti Társasház három lakója úgymond a nyilvánossághoz fordulva a lakóház egyébként sajnálatos helyzetét az ellenem irányuló politikai támadásra használta fel. A politikai szándék számomra egyértelmű, jelenlegi beosztásomat próbálják úgy feltüntetni, mintha azzal a múltban, ingatlanvásárlásnál elönyöket szerezhettem volna. Ez képtelenség. A tetőteret jogszerűen, a kerületben szokásos vételáron vásároltuk meg lakásbővítés céljából.

1998-ban, a választások évében két alkalommal is történt már kísérlet arra, hogy a sajtó politikai ügyet kreáljon ebből az ún. “ tetőtér-ügyből”.,

Az én lelkiismeretem tiszta, mindig a legjobb tudásom szerint jártam el. Az állításokkal ellentétben a mai napig egyetlen Ft-ot a vételárból nem kaptam, nemhogy busás haszonra tettem volna szert, ugyanis feleségemtől a vagyonközösség megosztása nélkül elváltam.

Tisztességesen jártam el akkor is, amikor 1999-ben a Társasház összes lakójával és a tetőtér tulajdonosával együtt olyan nyilatkozatot írtam alá, amelyet senki meg nem támadott, és amely a tetőtér beépítését véglegesen , a Társasház helyzetét pedig megnyugtató módon rendezte volna.

Ha valakinek valóban sérültek az érdekei, jogi úton orvosolhatja azt. Ez a megoldás számomra is megnyugtatóan zárná le ezt az “ ügyet “. A sajtón keresztül való üzengetés úgy gondolom azok eszköze, akik nem az érdemi megoldást választották.

Budapest, 2000. Február 1.

Dr. Nagy Andor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyilatkozat

Alulírott Szalai Judit és férje, Dr. Nagy Andor ( Budapest, 1061 Andrássy u.1.IV. 14. sz. alatti lakosok a mai napon egyoldalú kötelezettségvállalásként kijelentjük, hogy az építőtársaink: Poszpisel Károly és Poszpiselné Káplán Krisztina a továbbiakban mint Építőtársak ( valamint a Budapest, Andrássy u. 1. sz. alatti ingatlan korábban megvásárolt tetőterének Építési engedélyével szemben jogorvoslattal élők: Király Zoltán, Magyar László, Mártity István és Szatmári Dezső között 1995. május 21-én kötött Megállapodásban az Építtetők részére előírt kötelezettségek teljesítését Nagyné Hordós Katalin helyett teljes mértékben magunkra vállaljuk, helyettük a megállapodásban foglaltakat a Budapest Főváros Terézváros Polgármesteri Hivatalával megkötött Adás-vételi szerződés alapján újonnan szerzett tulajdoni hányaduk mértékéig terhelő -kötelezettségeket az abban foglalt ütemezésben és mértékben saját költségünkre teljesítjük.

Jelen egyoldalú kötelezettségvállalásunkról - melyet saját akaratunkból, a Fellebbező felekkel a peren kívüli megállapodás, s ezért az Építési engedély mielőbbi jogerőre emelése érdekében tettük-, Fellebbező feleket értesítjük.

Budapest, 1995. május 21.

………………………………. …………………………….
Szalai Judit Dr. Nagy Andor
Budapest, Andrássy u. 1.IV.14. Budapest, Andrássy u.1.IV.14.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mózes Borbála
részére

Terézvárosi Polgármesteri Hivatal

Budapest, VI.
Eötvös u. 3.

Tárgy: Kérelem

Tisztelt Építésügyi Iroda!

Alulírott Nagyné Hordós Katalin ( Bp. Andrássy út 1. 18/b alatti lakos, szem, ig. sz. AJ 926256) ezúton kérelmezem, hogy mint a Budapest, VI. Andrássy út 1. sz. alatti ingatlan padlásterében elhelyezkedő, 1045/49. tulajdoni külön lapon felvett, a 29246/A/49 helyrajzi számú 166 m2-es tetőtér új tulajdonosának (lsd. mellékelt adásvételi szerződés), nevem szíveskedjenek bejegyezni a 4549/12/94 sz. építési engedélyre a korábbi tulajdonosok, Gerendy Jenő és Köntös Zsuzsanna helyett.

Budapest, 1996. december 9.

Tisztelettel és köszönettel:

Nagyné Hordós Katalin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üdv: aggkor

ps."Moszkvában már megint zsigulit osztogatnak."