noa
2000.02.10
|
|
0 0
622
|
Sziasztok!
Nekem már megvolt két és fél éve az esküvőm, de töretlenül esküvői-ruha mániás vagyok. Tavaly csak azért elindultam egy Sisi-hasonmás-versenyen és műveltségi vetélkedőn, hogy felvehessek egy szabadvállú menyasszonyi csodát... Ez ugyanonnan volt, ahonnan az esküvői ruhám, a Héjja szalonból. Mivel Héjjáéknak előtte az Esküvő kiállításokon évekig "népszerűsítettem" a ruháit magamon, kedvezméynesen adta az esküvőmre és a Sisire meg ingyen, és utána egy bálba még egy másikat szintén ingyen. Mindenkinek tudom őket ajánlani. Nincs tetszetős szalonjuk, csak egy kicsi terem a Teréz körúton, mert alapvetően ceglédi a cég, ingáznak a fét hely között. Álomszép dolgaik vannak, ízlésesek, mindenféle stíluban. Saját maguk varrják és tervezik a ruhákat, nem külföldről behozott cuccaik vannak.
Az én ruhám például nagyon rafinált volt, mert három darabból állt: alapruha, bolero, uszályos rágombolható felsőrész, így egyszerre három ruhám is volt. És végre nem szatén vagy tüll, hanem muszlin volt, lehelletfinom és elegáns. Egyébként hagyományos nagyabroncsos, madeira-díszítéssel. |
|