Smith W. Creative Commons License 2022.05.30 0 0 58800

Smith W.  8:2  22:15 (PB)

 

A vártnál jobban alakult a sebességem, főleg az elején, Pilis-nyeregig. A második 25 kicsit gyengébb lett, de féltáv után rövidebb pihenőkkel viszonylag jó tempót sikerült menni. Aminek nagyon örültem, hogy Koldusszállás után nem jött a szokásos lassulás, és fejben is sokkal jobb voltam. Egy ideig még a 22 órán belüli időt is reálisnak éreztem, de aztán ez lett, ami egy szolid negyed órás javítás az eddigi legjobbamhoz képest.

 

Az időjárás mondhatni tökéletes volt, jobbat kívánni se lehetett volna. Viszonylag keveset beszélgettem útközben, csak Bánya-hegy után nagyjából egy órán át egy lánnyal.

Úgy éreztem, hogy kevesebben vagyunk, legalábbis nem volt az a nagy tömeg érzés, ami szokott lenni. Ami viszont tényleg feltűnő volt, hogy kevesebb volt a depós kocsi. Nem tudom, kinek mi a véleménye a "megújult" mogyorósbányai pontról, de nekem nagyon bejött; kicsit kevésbé volt zsúfolt talán a sörpadokkal, jobban el lehetett férni. És a kiszolgálás is gyors volt. Sajnos nekem leves már nem jutott.

 

Egyúttal gratulálok minden teljesítőnek, és azoknak is, akik megpróbálták, de valamiért nem jött össze nekik.