w.ullrichfun Creative Commons License 2022.05.29 0 1 21964

Még 2005-ben, azóta cseppet változott a futball. Akkor a 20 perc 3 gólt hozott, most hiába voltak 60 (70-80?)percig jobbak, gól nélkül ez pont semmi - a Realnak max 5 perc jó foci, 1 kaput találó, és nyeri a döntőt, mert valahogy beléjük van programozva, mi kell-mi elég ehhez.

 Kiváncsi leszek az alaposabb szakértői elemzésekre, de félóra játék és az első két liverpooli kihagyott nagy lehetőség után már érezni kezdtem, hogy ez lehet a vége. Klopp nem húzott meglepőt, Ancelotti erre készült, az egész Real erre volt állítva és jól, hozták a 100%-ot, amit tudtak. A Liverpool messze elmaradt a legjobb tudásától. 4-5 spíler kifejezetten gyengén, sok hibával játszott, ennek ellenére a szerencse volt a fő oka a Real sikerének, mert bítak, hittek benne. A Pool meg nem, csak erőlködtek ... -> anno 8 éve, mikor az Atléti ellen X és hosszabbítás, pont fordított volt a leosztás, de Ramosék bekaparták az egyenlítést a hosszabbításra. Némileg értetlenkedtem is tegnap, a vörösök miért nem hajráztak a végén ahhoz hasonlóan???

 Nem bíztak a szerencséjükben ... nem hittek benne, itt volt a különbség. A Madrid meg mindig ezt teszi, mindig meg is fogja. Akár dominánsként, akár védekezőként, de jobban állnak hozzá az éppen szembejövő bármelyik csapathoz, mint az hozzájuk. 

 

Előzmény: madbalee (21963)