Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.27 0 2 17058

Köszönjük Nikola, hogy amikor az előző szezonban igencsak mélyen, gödörben voltunk akkor jöttél és segítettél, 9-7-es alapszakasszal zártunk, végül (13-13) 12. hely, igaz nem volt zökkenőmentes szezon, semmilyen szempontból.
Jó volt beszélgetni, már a tavaly őszi ankéton is, hogy idén nagyobbak az elvárások, meg, hogy az idei szezon sokkal nehezebb lesz, rövidebb felkészülés, új csapatépítés, új légiósokkal, teljesen más szituáció, mint szezon közbeni beugráskor “tüzet” oltani.
Sajnos a 14-12-es alapszakasz 6. hely után, ahol ugye esélyünk volt a felsőházba jutni, a középszakasz 2-6-ja, 9. hely egyértelmű csalódás, pláne hazai vereségekkel. Ráadásul 2017 után megint nem jutottunk be a rájátszásba, ahogy a Magyar Kupába sem. Persze egy edzőt mindig a játékosai “csinálnak” meg. Szóval hosszan lehetne elemezni, szakmailag, hogy mi történt a középszakaszban, mi volt az oka ennek a csúfos leolvadásnak a legfontosabb kulcspillanatokban, számok meg is mutatják, meg a látottak is, hiányoztak a vezérek, de inkább tekintsünk előre, ahogy a tegnapi ankéton is beszéltük.

Sok sikert, jó egészséget, legjobbakat kívánom Nikola!

Előzmény: Bruschi85 (17056)