CsabA Creative Commons License 2000.02.09 0 0 397
Kedves Nibiru, a második élményedet egyértelműen meg tudom magyarázni, de nem szeretném elvenni tőled a meghökkentő szép élmény varázsát. (Egy bűvésztrükk is elveszti hatását, ha megmagyarázzák.)

Ami az első élményedet illeti, hasonló velem is megesett úgy 15 évvel ezelőtt. Persze én nem próbáltam magyarázni földönkívüli emberkék tevékenységével. Az eset a következő volt:

Egyik reggel arra ébredtünk, hogy de késő van, egy csomó óránk nem járt. Aztán kiderült, hogy azok az órák, amik megbolondultak mind egy vonal mentén sorakoztak a lakásban. Négy ilyen óra volt, amelyek közül három megállt. A három mind más típus volt: egy fali ingaóra, egy mechanikus közönséges vekker és egy fali elektroümechanikus óra (nem kvarc). A negyedik egy kvarcóra volt, amely lenullázta magát abban az időpontban, amikor a többi óra megállt. Az azután eltelt időt mutatta. Mint mondtam, a különös az volt, hogy a négy óra egy vonalban volt egymással. A házunkban lévő többi órával nem történt semmi. Az azért figyelemre méltó volt, hogy a vonal keresztülment a Fővárosi Távfűtőművek velünk szemben lévő fűtőművén. Bár azt nem tudom mi köze lehetne a fűtőműnek az órák megállásához.

Előzmény: Nibiru (393)