Nibiru Creative Commons License 2000.02.09 0 0 393
Kedves Lefty, és Sysygy!

Mivel ketten is kértétek, röviden leírom hogy történtek az események:

Előre
Előrebocsátom, nem vagyok semmilyen "Elraboltak Körének" vagy "UFo_t Látottak Társaságának", és ha lenne ilyen sem mennék el, kár lenne rá az időt fecsérelni. Attól még ugyanolyan tudatlan maradnék, - mint ahogy az emberiség is - ezen témát illetően. Nem beszélve arról az egyébként nem logikus tényről, hogy bár én átéltem ugyan valamit, de ha más mondaná el az alábbiakat nekem, attól függetlenül, hogy tudom, hogy vannak UFO-k, sem hinném el az illetőnek amit mond, és pszichésen sérült feltűnési viszketegnek bélyegezném magamban. Az internet más, mert így a közvetett kapcsolat révén nem adja az ember az arcát a dologhoz.

Szóval:
Először 1978 dec-ben történt velem a következő:

Felfelé menet a Tátrába egy buszon ültem, szól a zene egy magnóból, este van, hátrafelé bámulok ki az ablakon, mögöttünk két autó cammog, nagy a hó, előttünk is két autó cammog, keskeny az út, előzni lehetetlen, veszélyes.
Ahogy nézek kifelé az ablakon, látom, hogy valami selymes fényű tárgy lassan közeledik felénk, majd valami fényes pont lesz látható rajta, majd elhalad fölöttünk.
Közben leálltak mögöttünk a kocsik, a busz is leállt, zene megszűnt, nem tudtuk mi van.
Egszercsak egy nagyon erős fénycsóva "körülnézett mellettünk" néhány másodpercig, majd kb 30 másodperc múlva(legalább is én annyinak érzékeltem) újra lett áram mindenütt, el lehetett indítani a buszt, elindultak az autók is.
Egyetlen dolog maradt. Akkoriban nagy divat voltak azok a bizonyos "kvarcórák". (Értem ezalatt azokat a tajvani ipari hulladékokat, amiket annak idején csempésztek az országba.)
Ezek az órák mind 0:00 perccel újraindultak.
A hangulatot most nem írom le, mert nem regényt írok, de látni kellett volna az emberek arcát.
Én addig nem is hallottam idegen égi járművekről.

Második alkalommal 1989 (vagy 90?)a feleségemmel akkor még csak menyasszony, felmentünk a Szabi hegyre, hogy körülnézzünk arra felé, hogy milyen lakásokat nem tudunk majd megvenni magunknak ha összeházasodunk.
Szóval egy kis "az ujjunkat a bilibe lógatás" címen arrafelé kocsikáztunk. Már éppen indultunk volna lefelé a hegyről amikor egyszercsak ott volt az a valami, Budapest fölött lebegett, és nem mozdult. Megálltunk az autóval és figyelni kezdtük. Egyszercsak színes fények kezdtek el villogni a tárgy teljes felületén, mintha színes vakuk villantak volna. Mondtam is a nejemnek, hogy ez tiszta "3.típusú találkozások".
Aztán a fények megszűntek, a tárgy szürkén lebegett még egy kis darabig ugyanott, majd anélkül, hogy megmozdult volna - eltűnt!
Kerestem az újságokban, de nem írtak semmit az esetről.

Nem kábszerezem, és nem ismerek senkit akinek akár egyszer is ilyen élményben lett volna része, vagy legalább is nincs tudomásom róla, mert nem igazán foglalkozom a dologgal. Magyarán nem mesélem fűnek fának a dolgot, mert nem akarom, hogy bárki is hantásnak tartson.
Most is csak azért hoztam szóba a dolgot, mert Újlaki meg egy páran gúnyosan nyilatkoztak a témát illetően, én csak a védelmére keltem a dolognak.

Ha valakinek még kérdése van, írjon magán levélben, nem akarom, hogy ez a jó kis topic el UFO-sodjon. Ha valakit jobban érdekel a téma, annak annyi az irodalma mint a szemét. Hogy persze azokból mennyi az igaz, és mennyi a porhintés, nem áll módomban válaszolni.
Én csak láttam valamit. Ennyi.

Sziasztok : Nibiru

Előzmény: Lefty (388)