MidiTom Creative Commons License 2000.02.08 0 0 2
Kedves baman!

Ha a sárga mezőben az "adatok"-ra kattintasz, feltárulnak a titkos paraméterek!
Most /pillanat nincs nálunk Pinnacle, de megtudakolom, hogy milyent bírunk szerezni. Ami a Kurzweil chipet illeti, az a nagy Kurzweil szintik VAST szintézis architektúrájának hangkártyára zanzásított változata. Ez nagyon durván kb. annyit jelent, hogy az alap hullámformákból rettentő sok csűrés-csavarás végezhető, sok elemű burkológörbékkel, ezer féle modulációval, stb.
Ezt csak az olyanok szeretik, akik mélyen bele szeretnek turkálni a hangokba. (pl. én). Persze nem kell megijedni, hogy a kártya egy K2000-et tartalmaz, de azért többet ér, mint a gagyi szintetizátor chipek.
A driverrel annyi bajunk volt win98 alatt, hogy néhány szoftvernél (pl. Forge, VST) recsegés-ropogás jött a hangba. Hosszú kutakodás után kiderült, hogy a driver nem kompatibilis teljesen a win98-cal. Aztán letöltöttük azt a drivert, amiről azt állították, hogy teljesen ok win98-ra is, de a jelenség megmaradt, ha kisebb mértékben is. Win95 alatt viszont nagyon baba volt. NT-vel nem próbáltam, bár ajánlották többen is.

Előzmény: baman (1)